Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@22:16:44 GMT

اهدای جوایز خوش حسابی عوارض نوسازی، خودرو و صنفی

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۳۳۱۱۵

اهدای جوایز خوش حسابی عوارض نوسازی، خودرو و صنفی

لایحه پیشنهادی جوایز خوش حسابی عوارض نوسازی، خودرو و صنفی از دستورکارهایی بود که توسط شهردار شیراز مطرح و در کمیسیون برنامه، بودجه، امور حقوقی و املاک مورد بررسی قرار گرفته بود به تصویب اعضای شورای شهر رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، هجدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز شامگاه دوشنبه (27 آذر) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  لایحه پیشنهادی جوایز خوش حسابی عوارض نوسازی، خودرو و صنفی از دستورکارهایی بود که توسط شهردار شیراز مطرح و در کمیسیون برنامه، بودجه، امور حقوقی و املاک مورد بررسی قرار گرفته بود به تصویب اعضای شورای شهر رسید.   مدیر کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری شیراز درخصوص این لایحه، گفت: این موضوع در راستای تشویق و ایجاد انگیزه جهت تسهیل و افزایش درآمد حاصل از عوارض در این سه حوزه مطرح و بودجه 370 میلیون تومان برای آن در نظر گرفته شده است.   امید گشتاسبی با بیان اینکه طی سه سال گذشته این جایزه توزیع شد، خاطرنشان کرد: اکنون دو جایزه ویژه 50 میلیون تومانی در حوزه نوسازی و دو ماشین در حوزه صنفی و خودرو  قرار داده شده است.   وی افزود: در شیراز نزدیک به 500 هزار واحد مسکونی وجود دارد که تنها 120 هزار و احد آن تنها به دلیل نقل و انتقالی که میخواهد صورت بگیرد، عوارض می پردازند.   مدیر کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری شیراز اظهار داشت: بین 400 تا 500 هزار خودرو در این شهر تردد می کنند در حالی که 80 تا 90 هزار ماشین  و از 60 هزار واحد صنفی شیراز نیز در سال 95 تنها 4تا 5 هزار واحد آن عوارض خود را می پزدازند که این وضعیت ناامید کننده است.   گشتاسبی گفت: سال گذشته  35 میلیارد تومان عوارض جمع آوری کردیم، اگر بتوانیم میزان عوارض نوسازی، خودرو و صنفی را افزایش بدهیم می توانیم این رقم را تا 130 میلیارد تومان افزایش دهیم که خود درآمدی پایدار برای شهرداری محسوب می شود.   وی افزود: متاسفانه ضمانت اجرایی برای گرفتن عوارض در این سه حوزه علیرغم قانون مجلس وجود ندارد.   مدیر کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری شیراز در پایان اظهار داشت: افراد می توانند به سایت شهرداری شیراز یا 155 دفتر پیش خوان مراجعه و عوارض خود را بپردازند و از این طریق زمان این فرایند کاهش یابد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۳۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟

تین نیوز

عضو سابق کمیسیون سیاست گذاری فدراسیون بین المللی اتومبیلرانی و از فعالان توسعه فرهنگ ایمنی حمل و نقل جاده ای  با توجه به افزایش جریمه تخلفات رانندگی گفت: به جز درصد اندکی از رانندگان که عمدا تخلف می کنند، اکثریت تخلفات رانندگی سهوی یا از روی ناچاری ( به علت کمبودهای موجود ) است.

به گزارش تین نیوز، حسینعلی قلی زاده افزود: این که آقای وزیر و دیگر مسئولان در روزهای آخر سال گذشته، به ناگهان اعلام می دارند جرایم رانندگی پنج تا 6 برابر می شود، براساس کدام استدلال و محاسبه منطقی هست؟ براساس کدام کار کارشناسی به این نتیجه رسیده اید که جرائم باید دو، سه، چهار یا پنج برابر افزایش یابد و با این کار سوانح رانندگی کاهش می یابد؟ سپاسگزار خواهیم بود اگر بررسی کارشناسی شان را به مردم اعلام بفرمایند.

وی عنوان کرد: معتقدم افزایش جرائم رانندگی حداکثر در حد درصد افزایش حقوق یک کارگر و کارمند می تواند قابل پذیرش باشد، لیکن افزایش دو برابری یا بیشتر هیچ منطقی ندارد و هیچ کار کارشناسی آن را توجیه نمی نماید. مضافا به این واقعیت ها هم باید توجه کنیم که ؛

بسیاری از تابلوهای محدودیت های سرعت در جاده های برون شهری، بروز رسانی نشده اند و مربوط به زمانی است که این جاده ها، تعریض یا دو بانده نشده بودند. تعداد قابل توجهی از دوربین های برون شهری ثبت سرعت هم بروز رسانی نشده اند. به عنوان نمونه، دوربین در 3600 متر مانده به مرزن آباد از شمال به جنوب، آخرین دوربین چند کیلومتر مانده به مرزن آباد در مسیر جنوب به شمال، دوربین ابتدای دو بانده شدن فاز اول بزرگراه 3 شمال به جنوب تهران، معروف به دوربین باغ علیرضا. این دوربین ها هنوز محدودیت سرعت بیش از 50 کیلومتر ممنوع را نشان می دهند. در شهرهای بزرگ خصوص تهران، با توجه به میزان افزایش سالانه خودرو، تعداد پارکینگ های موجود به هیچ وجه، جوابگو نبوده و علیرغم دریافت عوارض گوناگون، ساخت پارکینگ خودرو به اندازه نسبی افزایش نداشته است. لذا در بسیاری موارد با توجه به کمبود سرویس حمل و نقل عمومی و الزام استفاده از خودروی شخصی، بعد از ساعت های اول صبح، جای پارک یافت نمی شود.  چرا راننده باید جریمه، این کمبود را بپردازد. در بسیاری از خیابان های فرعی شهرهای بزرگ خصوصا تهران، تابلوی حمل جرثقیل منطقی ندارد. در زمان ریاست برادر عزیز سردار مهری تعدادی از این تابلوها جمع آوری شد ولی هنوز این تابلوها در جاهایی وجود دارد که لزومی به چنین تابلوهایی نیست. مستحضر هستید این تابلوها در جاهایی باید نصب شود که پارک خودرو، ایمنی تردد را مسدود و یا به خطر می اندازد. به عنوان مثال در کلیه خیابان های شهرک اکباتان و بسیاری خیابان های فرعی مشابه، چه خطر ایمنی وجود دارد که جای جای آن تابلوهای حمل جرثقیل نصب شده است؟

قلی زاده تاکید کرد: از طرفی دیده شده دوربین های سیار پلیس بعضا، در جاهایی مستقر می شوند که به دلیل عریض و ایمن بودن خیابان و جاده، افزایش سرعت کمترین خطر را دارد و با کمترین بی توجهی راننده، سرعت خودرو از میزان مجاز فراتر می شود. به عنوان نمونه شمال به جنوب بلوار خوردین در سعادت آباد یا در بعضی مناطق جاده رشت قزوین و محدوده سه کیلومتر مانده به شهر نوشهر از نور. این کار خیلی واضح این گمان را به ذهن انسان می آورد که بیش از ایمنی، اصل جریمه کردن مد نظر است.

وی گفت: تاکید می کنم که اینجانب به هیچ وجه مسئولان مرتبط با این موضوع را اشخاصی بی منطق نمی دانم لذا انتظار داریم که در مورد میزان جرائم و نحوه اعمال آن، با تامل بیشتری تصمیم گیری شود تا شبهه اینکه دولت بودجه کم دارد و افزایش جرائم برای تامین بخشی از کسر بودجه است، از ذهن مردم خارج شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • هدف شهرداری از عقد قرارداد با چینی‌ها نوسازی ناوگان بوده است
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • اعلام اتصال انتهای بولوار دکترحسابی به بزرگراه پیامبر اعظم (ص) در مشهد
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟