Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدرحیم میرعبدالله (مسئول شورای اسلامی کار شرکت واحد اتوبوسرانی تهران) در واکنش به تصمیم شهرداری تهران برای دریافت عوارض تردد خودرو در بزرگراه‌های پایتخت، گفت: جیب مزدبگیران منبع مناسبی برای درآمدزایی شهرداری نیست.

این فعال صنفی کارگری افزود: بزرگراه‌های پایتخت، شاهراه‌های اصلی هستند که مزدبگیران زیادی از آن‌ها برای رفت و آمد روزانه خود استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این عوارض از قبیل محدوده طرح ترافیک، تنها باعث افزایش هزینه کارگرانی خواهد شد که ناچارند با وسیله نقلیه شخصی مسافت میان خانه تا محل کار خود را طی کنند.

عضو هیات مدیره کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران ادامه داد: اگر شهرداری برای توسعه و عمران، نیازمند منابع مالی پایدار است، باید راهی بیابد که بتواند از دهک‌های مرفه شهر تهران عوارض بیشتری بگیرد.

وی ادامه داد: نابرابری در کلانشهری مثل تهران موج می‌زند؛ در یک نقطه از شهر برج‌های لوکس مسکونی و تجاری قد برافراشته‌اند و در بخش‌های بسیار دیگری خیلی‌ها هنوز مشکلی به نام سرپناه دارند.

وی گفت: داشتن خودرو دلیلی برای توانگر تلقی کردن مردم تلقی نمی‌شود. خیلی‌ها مشکل سرپناه دارند اما یک ماشین دست دوم داخلی همه سرمایه زندگی آنهاست و با آن کار می‌کنند.

این فعال صنفی کارگری گفت: تنها صاحبان معدود خودرو‌های لوکس خارجی هستند که بابت پرداخت عوارض شهرداری مشکلی ندارند.

میر عبدالله افزود: اگر این چنین عوارضی به کارگران ساکن یا شاغل در شهر تهران تحمیل شود، قطعا بخش بیشتری از درآمدهای آن‌ها صرف هزینه حمل و نقل خواهد شد و نتیجه این وضعیت، چیزی جز کوچک‌تر شدن سبدهای ضروری دیگری مانند خوراک و بهداشت و... نخواهد بود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۱۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • بلیت‌ پاره بده، جایزه بگیر
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • ژن درمانی به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • جرم معلم بلاگرها چیست؟ + فیلم
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است