Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیر کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران گفت: میزان پرداخت عوارض خودرو در سال 1397 نسبت به سال قبل به میزان 20 درصد رشد کیفی (مبلغ) و به جهت کمی 12 درصد (تعداد خودرو) رشد داشته است.
به گزارش خبرگزاری آریا، برای توسعه حمل و نقل عمومی و ارتقاء درآمدهای پایدارشهری، شهروندان تهرانی هر ساله موظف به پرداخت عوارض خودروی خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناظران شهری معتقداند این اقدام مدیریت شهری را در ارائه خدمات مطلوب تر به شهروندان یاری می کند. وحید عرب مدیر کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران درباره محاسبه، نحوه پرداخت و تسهیلات پرداخت عوارض خودرو توضیحاتی داده است.

چه خودروهایی در تهران باید عوارض پرداخت کنند و ملاک پرداخت بر اساس  کدام قوانین بالادستی است؟
با توجه به یکسان بودن بهای عوارض خودرو در سراسر کشور و به استناد بند (ب) ماده 43 قانون مالیات بر ارزش افزوده، مالک خودرو می تواند عوارض خودرو را براساس مبلغ اعلامی خودروها توسط سازمان امور مالیاتی پرداخت کند و مطابق بند (ب) ماده 46  قانون مزبور، شهروندان لازم است، عوارض سالیانه خودرو تحت مالکیت خویش را به حساب شهرداری محل واریز کنند.

نحوه محاسبه عوارض خودرو در سال 1398 چگونه است( هم خودروهای داخلی و هم وارداتی)؟
عوارض خودروهای سواری و وانت دوکابین به استناد قوانین مالیات بر ارزش افزوده، بر مبنای 1.5 در هزار قیمت فروش کارخانه (خودرو های داخلی) و یا 1.5 در هزار مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی آن ها (خودرو های وارداتی) محاسبه می شود.
ضمناً از خودروهای وانت تک کابین،کامیونت، کامیون و تریلر که دارای پلاک انتظامی تهران هستند، بر اساس مصوبات شورای اسلامی شهر تهران و درچارچوب دریافت عوارض محلی، به میزان یک در هزار ارزش خودرو عوارض سالیانه محاسبه و دریافت می شود. همچنین ارزش‌گذاری قیمت کلیه خودروها توسط سازمان امور مالیاتی به شهرداری ها اعلام می شود.

پرداخت عوارض خودرو در سال 98 چگونه است و به چه روشهایی امکان پذیر است؟
از طریق مراجعه حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک شهر (وابسته به شهرداری) و دفاتر پیشخوان خدمات دولت، از طریق سامانه اینترنتی شهرداری تهران (Tehran.ir) همچنین  ثبت نام در سامانه تهران –من (my.tehran.ir).   

 پرداخت نکردن عوارض خودرو چه جرایمی را به دنبال دارد؟
نظر به بند (الف) ماده 42 قانون مالیات برارزش افزوده در صورتی که عوارض خودرو در سال مورد نظر پرداخت نشود یا کمتر از میزان مقرر پرداخت شده باشد علاوه بر پرداخت عوارض و مابه التفاوت آن، مشمول جریمه ای به میزان دو درصد در ماه (24درصد)، نسبت به عوارض پرداخت نشده و مدت تاخیر است و این جریمه غیر قابل بخشودگی است.

میزان استقبال شهروندان در پرداخت عوارض سال گذشته چگونه بوده است؟
میزان پرداخت عوارض خودرو در سال 1397 نسبت به سال قبل به میزان 20 درصد رشد کیفی (مبلغ) و به جهت کمی 12 درصد (تعداد خودرو) رشد داشته که این مهم به دلیل بهبود نظام وصول و اطلاع رسانی شهرداری تهران از طریق محیطی و مجازی و همچنین ارسال پیامک به تلفن همراه مالکین خودروهای بدهکار با پلاک انتظامی تهران میسر شده است. حال آنکه بهای عوارض خودرو در سال 1397 نسبت به سال قبل آن بر اساس جدول های ارزشیابی سازمان امور مالیاتی تغییرات قابل توجهی نداشته است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: افزایش مشارکت شهروندان عوارض خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۴۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در شهرداری اهواز وجود دارد

عضو شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به اینکه ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه در اهواز فعال است گفت: این انتظار می‌رود که با انجام مناقصات، تسریع امور و تصویب لوایح بتوانیم میزان پروژه‌های فعال شهرداری اهواز را تا ۷۰ هزار میلیارد ریال افزایش دهیم.

سیاوش محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: از ابتدای دوره جدید مدیریت شهری در اهواز تلاش شد تا سهم بخش عمرانی در بودجه شهرداری اهواز افزایش پیدا کند در حالی که در گذشته بیش از ۸۰ درصد بودجه شهرداری صرف هزینه‌های جاری می‌شد.

وی افزود: این فرآیند و سهم عمرانی در بودجه شهرداری در هر سال نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است، به نحوی که در سال جاری سهم پروژه‌های عمرانی از بودجه ۱۴۰ هزار میلیاردی شهرداری اهواز به بیشترین میزان طی سال‌های گذشته رسیده است.

عضو شورای اسلامی شهر اهواز ادامه داد: در حال حاضر ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه در حوزه حمل‌ونقل، عمران و محیط زیست فعال است با این حال با توجه به ابلاغ بودجه سال جاری انتظار می‌رود این میزان بیشتر شود.

محمودی تاکید کرد: این انتظار می‌رود که با انجام مناقصات، تسریع امور و تصویب لوایح بتوانیم میزان پروژه‌های فعال شهرداری اهواز را تا ۷۰ هزار میلیارد ریال افزایش دهیم.

کد خبر 750039

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در اهواز وجود دارد
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در شهرداری اهواز وجود دارد
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • تغییرات بودجه شهرداری تهران در این دو سال | اعتبارات نسبت به دو سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است
  • پرداخت ۱۲ هزارمیلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی